Російські війська упродовж дня здійснили 20 обстрілів прикордоння Сумщини

Російські війська упродовж дня здійснили 20 обстрілів прикордоння Сумської області, зафіксовані пошкодження будинків та господарських споруд. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація у Телеграм.

"Протягом дня росіяни здійснили 20 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 137 вибухів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Зноб-Новгородська, Есманська, Свеська, Великописарівська громади", - ідеться у повідомленні.

У Білопільській громаді були мінометний та артилерійський обстріли. Пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

Хотінську громаду ворог обстріляв з артилерії та скинув вибуховий пристрій з БпЛА.

У Краснопільській громаді зафіксовані гранатометні, мінометні обстріли, артобстріл та обстріл шістьма некерованими авіаційними ракетами (НАР).

По Есманській громаді ворог бив з артилерії.

У Зноб-Новгородській громаді агресор здійснив гранатометний обстріл (АГС).

На Свеську громаду росіяни скинули 2 міни.

У Великописарівській громаді агресор здійснив гранатометний та мінометний обстріли.

"Крім того, сьогодні зранку по околиці міста Ворожба Сумського району здійснено артилерійський обстріл (САУ) (6 вибухів), унаслідок чого пошкоджено чотири приватні житлові будинки та приміщення агропідприємства", - зазначили в ОВА.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті