Російські олігархи планують звернутися до путіна з приводу нахабства Медведчука

Представники російської бізнес-еліти планують поскаржитися путіну на Віктора Медведчука. Про це пише "Кремлівська табакерка" 27 січня.

"Великі бізнесмени планують звернення до Путіна через його українського кума Медведчука. Діяльність Віктора Медведчука в Росії викликає дедалі більше невдоволення у представників великого бізнесу", сказано в повідомленні.

Зазначається, що олігархи шоковані нахабством, з яким Медведчук намагається побудувати собі в Росії велику бізнес-імперію.

"Кум президента Росії після обміну почав активну діяльність уже в РФ. Зокрема, він поклав око на родовище нафти, яким раніше володів мільярдер Олексій Хотін", - сказано також у повідомленні. 

Зазначається, що в інтереси Медведчука увійшли кілька інших родовищ. Він, до речі, активно зайнявся і переробкою нафти. Крім НПЗ у Ростовській області він частково планував використовувати потужності нафтопереробного заводу в Туапсе. 

"Ходять чутки, що перед новим роком Медведчук особисто приїжджав на підприємство. Через місяць туди прилетіли ворожі дрони. Найімовірніше, це, звичайно, збіг", - пише також "Кремлівська табакерка".

Підкреслюється, що загалом Медведчук планує розширити свої інтереси не тільки на енергетичний сектор. Кажуть, у нього в планах щільно зайти в оборонку. У зв'язку з цим приблизно десяток великих бізнесменів готують звернення до Володимира Володимировича з проханням утримати під контролем Медведчука. У колі російських мільярдерів, до речі, далеко не всі вважають Медведчука "своїм".

Раніше повідомлялося, що Хорватія передасть Україні дорогу яхту Медведчука. Її виставлять на аукціон.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті