Російські авіакомпанії попереджені: Єгипет готовий заарештувати 27 літаків

Росавіація попросила авіакомпанії "Аерофлот" і "Россия" не здійснювати польотів до Єгипту на 27 літаках через загрозу арешту. Про це повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times з посиланням на росЗМІ. 

Зокрема, "Аерофлоту" не рекомендовано літати до арабської республіки на десяти Airbus A320, чотирьох A321, одному A350 і дев'яти Boeing 777-300ER, а "России" - на трьох Boeing 737-800.

За словами джерел ЗМІ, Росавіація розіслала попередження після отримання закритими каналами інформації про ризики арешту цих літаків у єгипетських аеропортах. 

Згідно з даними на сайті "Аерофлоту", авіакомпанія виконує рейси до Єгипту на Airbus A320 neo.

Зазначені судна належать російській Державній транспортній лізинговій компанії (ГТЛК). У Високому суді Ірландії у неї з минулого року намагаються вилучити 37 літаків. Крім зазначених 27 ще десять літаків експлуатують авіакомпанії S7, "Аврора" і "Ямал", які не літають до Єгипту.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті