Робимо все, щоб на саміті НАТО "спрацювало рішення" для України - Зеленський

Україна робить усе для того, щоб на саміті НАТО ухвалили рішення, яке "спрацює" для нашої держави. Про це 22 травня у вечірньому зверненні заявив Володимир Зеленський.

"Щотижня додаємо змісту для України від саміту у Вільнюсі. Ми робимо все, щоб рішення на саміті для нас було таким, яке спрацює. Подивимося, але, тим не менш, ми працюємо над цим", - сказав президент.

Зокрема, найближчими тижнями відбудуться нові зустрічі та переговори, які принесуть більше зброї українській армії. При цьому більшою мірою ці візити здійснюватимуть наші партнери в Україну.

Крім того, Зеленський повідомив про підготовку до кількох проміжних безпекових заходів у країнах-сусідах - які найбільше підтримують Україну. Тож будуть і нові звернення для зміцнення наших зв'язків із партнерами.

"Така наша інтенсивна зовнішня політика, різні нестандартні формати, максимум корисної уваги світу до України, до нашого захисту - будемо все це продовжувати. Дедалі більше результатів для України - ППО, артилерія, бронетехніка, снаряди, тренування - усе це обов'язково", - додав президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський за підсумками міжнародних візитів заявив, що світ чує нашу позицію, будемо збільшувати український потенціал.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті