Ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса, який працює у Вінниці, обрали Іллю Хаджинова

В Донецькому національному університеті імені Василя Стуса у Вінниці відбулись вибори ректора 19 квітня, ректором було обрано Іллю Хаджинова. Про це повідомило видання "Вінниця.info" 19 квітня.

"Іллю Хаджинова більшістю голосів обрано ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що раніше Міністерство освіти і науки України внесло кандидатури двох претендентів на посаду ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса.

У виборчому бюлетені були двоє претендентів:

Загнітко Анатолій Панасович, 1954 року народження, доктор філологічних наук, професор. Декан факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ ім. Василя Стуса;

Хаджинов Ілля Васильович, 1979 року народження, доктор економічних наук, професор. Проректор з наукової роботи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Також була окрема графа "не підтримую жодного кандидата".

Уточнюється, що за підсумками голосування за Іллю Хаджинова проголосували 255 виборців, за Анатолія Загнітка – 72 виборці. Участь у виборах ректора взяли 333 людини. 3 бюлетені голосування визнали недійсними, троє проголосували проти всіх.

Раніше повідомлялось, що Луганський медуніверситет у Рівному шукає викладачів та співробітників.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті