Ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса, який працює у Вінниці, обрали Іллю Хаджинова

В Донецькому національному університеті імені Василя Стуса у Вінниці відбулись вибори ректора 19 квітня, ректором було обрано Іллю Хаджинова. Про це повідомило видання "Вінниця.info" 19 квітня.

"Іллю Хаджинова більшістю голосів обрано ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що раніше Міністерство освіти і науки України внесло кандидатури двох претендентів на посаду ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса.

У виборчому бюлетені були двоє претендентів:

Загнітко Анатолій Панасович, 1954 року народження, доктор філологічних наук, професор. Декан факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ ім. Василя Стуса;

Хаджинов Ілля Васильович, 1979 року народження, доктор економічних наук, професор. Проректор з наукової роботи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Також була окрема графа "не підтримую жодного кандидата".

Уточнюється, що за підсумками голосування за Іллю Хаджинова проголосували 255 виборців, за Анатолія Загнітка – 72 виборці. Участь у виборах ректора взяли 333 людини. 3 бюлетені голосування визнали недійсними, троє проголосували проти всіх.

Раніше повідомлялось, що Луганський медуніверситет у Рівному шукає викладачів та співробітників.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті