Рашисти за добу поранили 3 жителів Костянтинівки на Донеччині

Російські окупанти за минулу добу поранили трьох мирних жителів Костянтинівки Донецької області. Про це 16 квітня у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 15 квітня росіяни поранили 4 жителів Донеччини. Крім того, вдалося встановити інформацію про 2 загиблих і 3 поранених унаслідок ракетного удару по Слов'янську", - повідомив чиновник.

Крім трьох поранених у Костянтинівці окупанти також поранили одного жителя Залізного. Загалом же від початку повномасштабного вторгнення росіяни вбили 1471 і поранили 3399 мирних жителів регіону.

"Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі", - додав Кириленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з-під завалів зруйнованої п'ятиповерхівки в Слов'янську вдалося підняти тіла шести осіб.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті