Рашисти за добу обстріляли Сумщину понад 100 разів

За добу 21 січня російські терористи завдали 115 ударів по прикордонних громадах Сумської області. Про це у Телеграм повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

За його словами, під обстріли потрапили Середино-Будська, Есманьська, Новослобідська, Білопільська, Шалигинська та Краснопільська громади Сумщини.

"Есманьську громаду ворог обстріляв із мінометів (16 прильотів) та ствольної артилерії (28 прильотів). Внаслідок обстрілів осколками поранений 17-річний хлопець у селі Студенок. Зруйнований один житловий будинок - у нього потрапила міна. Ще близько 10 осель пошкоджені. В одному домогосподарстві убило корову і маленьке теля", - пише Живицький. 

За інформацією голови ОВА, Новослобідську громаду росіяни обстріляли із мінометів, 40 прильотів. Краснопільська громада: 9 ворожих мін вибухнули на прикордонні. По Білопільській громаді противник бив із мінометів (15 прильотів) та артилерії (7 прильотів). 

Після 8 ранку російський ворог відкривав артилерійський вогонь по Середино-Будській громаді. Відомо про 9 прильотів. Без постраждалих.Шалигинська громада: ворог відкривав вогонь із кулемету (10 черг) в напрямку української території.

Нагадаємо, вранці 21 січня російська ДРГ намагалася перетнути кордон у Сумській області. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті