Рашисти під час "перемир'я" вдарили по гуманітарній місії ООН у Запорізькій області

Російські окупанти вдарили по гуманітарній місії ООН у Запорізькій області, попри обіцянки Кремля припинити вогонь. Про це 7 січня у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

"У нас у Запорізькій області була делегація Організації Об'єднаних Націй, була керівниця гуманітарної місії в Україні Деніз Браун. Була домовленість, що не буде обстрілів, проте, на жаль, сторона агресора, яка обіцяла, що не буде стріляти, вранці обстрілювала навіть місію ООН, яка привезла до Оріхова гуманітарну допомогу", - наголосив чиновник.

Старух зазначив, що росіяни не просто порушили власні обіцянки не вести обстріл України 6-7 січня. Рашисти продовжили нехтувати правилами ведення війни, завдаючи ударів по цивільних об'єктах.

"Росія - "православний талібан", який не розуміє щось святе та нехтує всіма правилами людського співіснування", - додав Старух.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час "режиму припинення вогню" окупанти завдали 52 ударів по Україні.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті