Рашисти вдарили по об'єкту інфраструктури у Голосіївському районі Києва "Кинджалом" – голова КМВА Попко

Російські окупанти використали для удару по об'єкту інфраструктури у Києві балістичною ракетою "Кинджал". Про це 9 березня у Telegram повідомляє прес-служба Київської міської військової адміністрації з посиланням на голову КМВА Сергія Попка.

"Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. У столиці тривога тривала майже 7 годин. Протягом цього часу рашисти випустили практично всі типи свого повітряного озброєння - починаючи від баражуючих боєприпасів "Shahed" і до майже всього найменування крилатих ракет", - повідомив генерал-полковник.

За його словами, у Святошинському районі осколками ракети було поранено двох людей – їм уже надається медична допомога. Своєю чергою, у Голосіївському районі столиці росіяни влучили в об'єкт інфраструктури. Глава КМВА зазначив, що для цього удару окупанти використали балістичний "Кинджал".

"Завдяки роботі нашої ППО, ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу "Кинджал" (попередня інформація) влучила в об'єкт інфраструктури", - додав Попко.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко повідомив, що у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи, є постраждалі.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті