У Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи, є постраждалі

У Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Про це 9 березня у Telegram повідомив міський голова Віталій Кличко.

"Вибухи в Голосіївському районі столиці. Усі служби йдуть на місце. Детальніше - пізніше", - повідомив мер.

Місцеві Telegram-канали повідомляють, що вибухи пролунали близько 5:50 ранку. Також за поки що не підтвердженими даними, на місці "прильоту" спалахнула пожежа.

Майже через годину, близько 07:00, у столиці пролунали ще вибухи. За словами Віталія Кличка, цей вибух стався в Святошинському районі столиці. В одному з дворів загорілися автівки. Також мер столиці повідомив про двох постраждалих внаслідок цього "прильоту".

Наслідки цієї ракетної атаки стануть відомі пізніше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордоння Сумщини росіяни напередодні обстріляли з артилерії.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті