Рашисти урочисто відправили на війну проти України дагестанського педофіла

Російські окупанти відправили на війну в Україну дагестанця, проти якого порушено кримінальну справу за педофілію. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у своєму телеграм-каналі.

"Дагестанця-педофіла з почестями відправили на війну. 65-річний «доброволець» Костянтин Хугаєв обдурив всю республіку, заявивши, що у нього 28 дітей та 24 онуки, а в Україні ліквідували його синів-близнюків. Потиснути руку «воїну» приїхав особисто голова республіки.  Як виявилося пізніше, Хугаєв усіх обдурив. Дітей у нього всього 5, а на війну він втік від кримінальної справи про педофілію", - написав Братчук.

Як повідомлялося раніше, мобілізовані росіяни мають гірше оснащення, аніж ті, хто вже воює в Україні

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті