Ракетний удар по Харківщині: 38-річна жінка загинула, ще двоє людей поранено (ФОТО)

Вчора ввечері ворог завдав ракетного удару системою С-300 по смт Шевченкове Куп'янського району - ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення, - повідомив у Телеграм глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, пошкоджено також житловий будинок поруч. Рятувальники ще розбирають завали.

Крім того російські окупанти з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

У м. Куп'янськ обстрілами пошкоджено складські приміщення, об'єкти цивільної промисловості. Сталися пожежі.

Тривають роботи з розмінування територій області. За добу знешкоджено 86 вибухонебезпечних предметів, - додав глава Харківщини.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті