Путін особисто не дозволив рашистам відступати з Херсону - New York Times

Диктатор путін не дозволив російським військам відступити з Херсону. Про це повідомляється у статті видання New York Times.

Посилаючись на джерела в уряді, американські журналісти стверджують, що лідер рашистів особисто заборонив підрозділам залишати Херсон, не дивлячись на їхнє прохання.

"Президент росії  путін в останні тижні більш активно займався стратегічним плануванням війни в Україні. Зокрема, він відхилив прохання своїх командирів на місцях дозволити їм відступити з життєво важливого південного міста Херсона", - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що це рішення вдарило по моральному стану російських військових.

Як повідомлялося раніше, з Херсону до "ДНР" повернулося дві вантажівки із тілами загиблих солдат. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті