Путін заявив, що Польща та Литва готують анексію західних регіонів України

Російський диктатор путін заявив, що метою польсько-литовсько-українського об'єднання є "окупація західної України". Відповідну заяву він зробив в ході засідання Радбезу РФ 21 липня.

Диктатор зазначив, що військове об'єднання Польщі, України та Литви передбачає в собі розташування регулярних військових частин на території України. 

"Мова йде не про якесь збіговисько найманців, їх достатньо. А саме про регулярне, згуртоване військове об'єднання, яке планується використовувати на території України. В тому числі, для нібито забезпечення безпеки Західної України. А якщо називати речі своїми іменами, то для подальшої окупації цих регіонів", - заявив путін.

Як повідомлялося раніше, жителі краснодарської станиці звернулися по допомогу до Лукашенка, бо "до Путіна не доходить". 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті