Путін за участь у війні проти України помилував ще одного серійного вбивцю-людожера

Убивця і людожер із Сахаліну Денис Горін отримав від російського диктатора путіна помилування за участь у війні проти України. Про це повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

Горін вирушив на фронт із колонії в листопаді минулого року, а зараз перебуває у себе на малій батьківщині, розповів сайту "Сибирь.Реалии" його сусід. "Він у Южно-Сахалінську, в госпіталі, середньої тяжкості поранення. Вважай, на волі, помилуваний, півстроку як із куща. Але, думаю, ненадовго він на волі. Рідні його жертв усе пам'ятають", - сказав сусід Горіна Дмитро.

Уперше Горіна було засуджено 2003 року за вбивство і знущання над тілом убитого. Тоді його засудили на 10 років суворого режиму, але за "зразкову поведінку" він вийшов із колонії за УДЗ 2010 року.

У червні 2011 року брати Денис і Євген Горіни жорстоко побили людину. Поки потерпілий був без свідомості, брат Дениса добив його ножем. У січні 2012 року брати зарізали ще одну людину. Влітку того ж року правоохоронні органи розкрили щонайменше четверте вбивство, вчинене Денисом. Воно відносилося до листопада 2010 року.

Тоді, згідно з версією слідства, Горін спочатку вбив людину, а потім зрізав із ніг трупа м'ясо, промив його, поклав у холодильник, а пізніше з'їв. Суд засудив Горіна до 22 років виправної колонії особливого режиму.

Після початку війни з Україною в росії на свободу регулярно випускають убивць, ґвалтівників і засуджених за інші тяжкі злочини. Помилування особисто підписує путін.

Нещодавно стало відомо, що путін помилував засудженого у справі про ритуальні вбивства жителя Ярославля Миколу Оголобяка. Він також пішов воювати проти України і служив півроку в загоні "Шторм Z". Після поранення він був помилуваний і залишився інвалідом.

Раніше був опублікований список ТОП-вбивць, яких через участь у "СВО" помилував путін.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті