Путін приїхав: у Єкатеринбурзі водіям трамваїв заборонили випускати пасажирів, масовку змусили здати тести на коронавірус

Президент РФ Володимир Путін прилетів до Єкатеринбурга, де має намір відвідати "Уралвагонзавода" і низку інших підприємств. Про це пишуть російські ЗМІ. 

У соціальних мережах уточнюють, що приїзд російського диктатора супроводжується посиленими заходами безпеки. Так, водіям трамваїв при появі кортежу Путіна заборонили висаджувати пасажирів. 

Їм роздали пам'ятки, в яких сказано, що при вигляді "спеціальної колони" потрібно зупинити вагон і нікого не випускати навіть на зупинці.

"На честь" приїзду російського президента робітників і співробітників "Уралвагонзавода" змусили пройти ПЛР-тести, деяких відправили на самоізоляцію.

"Уралвагонзавод" виробляє вантажні вагони, цистерни і бойові танки Т-90 і Т-14.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті