Путін на саміті G20 заявив, що "розуміє потрясіння від загибелі людей в Україні" і "ніколи не відмовлявся від мирних переговорів"

Президент РФ путін, виступаючи онлайн на саміті G20 22 листопада. заявив, що він "...розуміє потрясіння від загибелі людей в Україні", росія "ніколи не відмовлялась від мирних переговорів з Україною". Про це повідомляють росЗМІ.

"Деякі колеги у своїх виступах говорили про те, що їх вражає тривала російська агресія в Україні. Так, звичайно, воєнні дії - це завжди трагедія конкретних людей, родин і країни загалом. І, безумовно, ми повинні думати про те, як зупинити цю трагедію. До речі, Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною", - сказав путін.

Крім того, путін заявив наступне:

- росія намагається досягти справедливості в Україні;

- росія виступає за відновлення духу відкритого та взаємовигідного співробітництва у світі;

- стрес у світовій економіці пов'язаний не з росією, а з діями інших великих країн;

- він розуміє потрясіння від загибелі людей в Україні, але вражають й інші конфлікти, зокрема в Газі.

З цього приводу він висловився так: "А кривавий переворот в Україні у 2014 році, за яким слідувала війна київського режиму проти свого народу на Донбасі, не вражає? А винищення населення у Газі сьогодні не вражає?"

Раніше повідомлялось, що лідери США й Китаю дали ляпаса путіну: віртуальний саміт G20 відбудеться без них.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті