Пригожин готовий вербувати по в'язницях жінок. Каже, із зечок вийдуть хороші диверсантки

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин готовий вербувати для війни проти України жінок, які відбувають покарання за скоєні злочини. Про це йдеться у повідомленні його прес-служби.

Раніше депутат законодавчих зборів Свердловської області В'ячеслав Вегнер запропонував брати до ПВК "Вагнер" жінок-в'язнів. У своєму листі до Пригожина депутат написав, що до нього звернулися жінки однієї з колоній Нижнього Тагіла і заявили, що готові йти на війну зв'язківцями та медсестрами.

"Абсолютно з вами згоден. Не тільки медсестрами та зв'язківцями, а також у диверсійних групах та снайперських парах. Всім відомо, що це широко застосовувалося. Працюємо в цьому напрямі. Є опір, але думаю, дотиснемо", - йдеться у повідомленні, близькому до Пригожина. прес-служби.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті