Пропагандист РФ Красовський отримав нову підозру від СБУ за заклик вбивати українських дітей

Колишньому директору російського пропагандистського телеканалу Russia Today Антону Кузнєцову-Красовському заочно повідомили про підозру за фактами публічних закликів до геноциду. Про це 18 липня повідомляє Служба безпеки України.

Спецслужба задокументувала нові злочини Кузнєцова-Красовського, який закликав до геноциду українців.

Так, в одному із нещодавніх ефірів своєї авторської програми він публічно закликав топити і спалювати українських дітей.

Цей сюжет вийшов у телевипусках Russia Today, а також на власних каналах російського пропагандиста в YouTube і Телеграмі, які налічують декілька сотень тисяч підписників.

На підставі цих фактів слідчі СБУ повідомили Кузнєцову-Красовському про нову підозру за ч. 2 ст. 442 Кримінального кодексу України (публічні заклики до геноциду (діяння умисно вчиненому з метою повного або часткового знищення національної та етнічної групи шляхом позбавлення життя членів такої групи).

Через те, що він переховується від правосуддя за кордоном, тривають комплексні заходи для його притягнення до відповідальності.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті