Президентка Угорщини анонсувала візит на Закарпаття та до Києва

Президентка Угорщини Каталін Новак відвідає Закарпаття та Київ у серпні. Про це 15 липня повідомило видання Telex із посиланням на прес-службу угорського президента.

"Президентка Угорщини Каталін Новак прийняла запрошення українського уряду і приїде на Кримську платформу 23 серпня в Києві", - повідомили журналісти.

При цьому 20 серпня президента відвідає Закарпаття. Разом з угорцями вона планує відзначити там свято короля Стефана. Журналісти зазначають, що в межах цього візиту Новак зможе знову зустрітися з Володимиром Зеленським.

Остання зустріч президентів України та Угорщини відбулася 26 листопада 2022-го року. Тоді Новак у супроводі прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького та прем'єр-міністра Бельгії Александра Де Кроо відвідала Київ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну з неоголошеним візитом прибув президент Південної Кореї з дружиною. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті