Президент Латвії закликав передати Україні всю зброю, яка допоможе прискорити поразку РФ

Латвія продовжить надавати військову допомогу Україні та закликає інші країни передати нам всю зброю, яка потрібна для прискорення військової поразки росії. Про це 10 жовтня повідомив посол України у Латвії Олександр Міщенко після зустрічі з президентом Егілсом Левітсом.

"Президент Латвії наголосив на незмінності підтримки України у боротьбі з російським агресором. Латвія продовжить надання всебічної допомоги Україні, і насамперед – військової, для отримання повної перемоги… Латвія, як і раніше, закликає міжнародне співтовариство надавати Україні необхідну зброю для прискорення військової поразки росії", – повідомляють представники українського посольства.

Крім того, латвійська сторона зараз допомагає Україні у створенні спеціального міжнародного трибуналу за злочини, які вчинив путінський режим під час агресії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глави МЗС Латвії та Литви закликали світ дати Україні більше зброї на тлі ракетних ударів рашистів.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті