"З’явилися ознаки". Росіяни можуть готуватися до виходу з території Запорізької АЕС – "Енергоатом"

Російські окупанти можуть готуватися до виходу з території Запорізької атомної електростанції. Про це повідомив президент НАЕК "Енергоатом" Петро Котін в ефірі телемарафону.

"В останні тижні ми отримуємо фактично інформацію, що з’явилися ознаки того, що вони, можливо, збираються покинути ЗАЕС. По-перше, дуже багато стало з’являтися публікацій у російській пресі про те, що ЗАЕС, можливо, варто би залишити, можливо, її варто передати МАГАТЕ під контроль. Таке, знаєте, враження, що вони збирають валізи і що вони крадуть все, що можуть знайти", - заявив він.

Крім того, за його словами, російські військові завезли на майданчик ЗАЕС військову техніку, персонал, вантажівки зі зброєю та вибухівкою, а також замінували територію станції.

Як повідомлялося раніше, окупанти на Запорізькій АЕС окремих працівників, які відмовляються співпрацювати з окупаційною владою, не допускають до робочих місць.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті