Після загибелі сотень "мобіків" у Макіївці російські пропагандисти вимагають селити їх у підвалах окупованого Донбасу

Російські пропагандисти підтверджують загибель кількох сотень мобілізованих під час обстрілу будівлі училища №19 в окупованій Макіївці та вимагають покарати винних, які поселили їх у будівлю училища, і надалі селити у підвалах та рити бункери. Про це у своєму Телеграм-каналі пише російський пропагандист Данило Безсонов.

"Багато постять ПТУ з Макіївки. Ну, що сказати, так буває, коли якийсь геній розміщує особовий склад у навчальному закладі на 10-й місяць війни. Треба його обов'язково нагородити, якщо він не задвохсотився. І все це за наявності у Донецьку та передмістях величезної кількості підприємств із найміцнішими підвалами", - пише Безсонов.

На думку пропагандиста, російське командування не представляє досі, на що здатні "Хаймерси", і чинить бездарно в питанні розселення мобілізованих.

"З приводу удару по Макіївському ПТУ. Місцеві повідомляють, що удару було завдано рівно о 00:01 за нашим часом. За моїми даними противник в черговий раз застосував американське РСЗВ "Хаймерс". Судячи з усього, високе командування досі не в курсі про можливості цієї зброї Сподіваюся, що винних, які приймали рішення щодо використання цього об'єкта, буде покарано На Донбасі достатньо занедбаних об'єктів з міцними будівлями та підвалами, де можна розосереджено розміщувати особовий склад, а якщо все зайнято, то давно можна було нарити бункери шахтобудівної технікою", - розмірковує Безсонов.

Нагадаємо, кілька сотень рашистів загинули у новорічну ніч на військовій базі у Макіївці.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті