Поліцейські привезли жителям деокупованих територій Луганщини продуктові й гігієнічні набори, а також ліхтарі, ковдри та посуд

Поліцейські Луганщини доставили адресну допомогу жителям деокупованих сіл Луганської області 13 грудня. Про це повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі. 

"Співробітники різних підрозділів поліції, які несуть службу вздовж лінії розмежування, здійснили адресну доставку хліба від Красноріченської територіальної громади жителям деокупованих сіл", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що мешканці Греківки й Макіївки ще отримали й гуманітарну допомогу: продуктові та гігієнічні набори, ліхтарі, ковдри та посуд.

"Під час видачі гуманітарних наборів поліцейські наголошувати на важливості евакуації мешканців до більш безпечних регіонів. Вони відзначили, що це не тільки можливість отримати необхідну допомогу, але і зберегти своє життя та здоров’я", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що поліцейські привезли продукти, гігієнічні набори, ковдри, ліхтарі, посуд та генератор у деокуповану Новолюбівку Луганської області.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті