Поліцейські продовжують евакуацію з Бахмута - вивезено ще 20 мирних жителів

Поліцейські змогли евакуювати з Бахмута на Донеччині ще 20 мирних жителів. Про це 29 квітня повідомила пресслужба обласної поліції.

"Протягом п'яти днів "білим янголам" вдалося евакуювати з палаючого міста 20 жителів. Серед евакуйованих - двоє поранених чоловіків, маломобільна літня жінка", - повідомили правоохоронці.

Правоохоронці наголосили, що через потужні обстріли в людей не було можливості вибратися на поверхню з підвалів, де вони ховалися.

"У Бахмуті тривають найзапекліші бої, проте в місті залишаються мирні жителі. Поліцейські допомагають врятувати людей, які тікають від російських снарядів. Евакуаційні заходи проводяться спільно з військовослужбовцями ЗСУ", - зазначили поліцейські.

Евакуйованих доправили до пункту допомоги. Надалі опікуватися людьми буде військова адміністрація, яка забезпечить притулок і догляд. Також правоохоронці врятували з міста домашніх тварин - папугу і таксу Семена Семеновича.

Нагадаємо, напередодні з'явилися світлини, які показують розтерзаний російськими обстрілами Бахмут.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті