Поліцейські Луганщини доставили до звільненого села Невське продукти, ліхтарі, свічки, паливо

Поліцейські Луганської області доставили до звільненого села Невське Сватівського району продукти харчування, ліхтарі, свічки, паливо. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі.

"Бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області доставили до с. Невське Сватівського району гуманітарний вантаж від обласної військової адміністрації", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що загалом мешканцям села доправлено 100 продуктових наборів, 100 ліхтарів, свічки та бензин для генератора.

Підкреслюється, що такі гуманітарні конвої наразі – єдина підтримка для більш ніж ста мешканців прифронтового села, адже там відсутні комунікації, а населений пункт перебуває під постійним обстрілом окупантів.

Раніше з відео повідомлялось, що село Невське на Луганщині щодня потерпає від російських обстрілів.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті