Поліцейські доставили мешканцям деокупованих сіл Луганщини хліб, дали можливість зателефонувати близьким та евакуювали жінку

Правоохоронці Луганщини доставили мешканканцям деокупованих населених пунктів області хліб і дали можливість зателефонувати близьким. Про це повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі 27 липня.

"Протягом двох днів поліцейським, які несуть службу вздовж лінії розмежування, вдалося доставити мешканцям деокупованих населених Невське, Макіївка, Греківка та Новолюбівка близько 500 буханок хліба від Красноріченської територіальної громади, – сказано в повідомленні. – До того ж безпекова ситуація дозволила розгорнули супутникову систему Starlink, аби місцеві мешканці змогли зв’язатися з близькими".

Зазначається, що цього разу погодилась евакуюватися 61-річна мешканка села Невське. Правоохоронці доставили її до більш безпечного району на Донеччину, де вона наразі перебуває у свого сина.

Раніше повідомлялось, що поліцейські доставили новий гуманітарний вантаж мешканцям деокупованої Луганщини й дали можливість зателефонувати.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті