Під обстріл у Донецьку знову потрапила лікарня Калініна. "Прибратися" після "прильотів" допомогли комунальники (ВІДЕО)

В окупованому Донецьку вчора ввечері, 18 грудня, під обстріл потрапили райони лікарні ім.Калініна, пл.Леніна та вул.Постишева. Про це повідомив Олексій Кулемзін, який називає себе "главою адміністрації" міста.

За його інформацією, найбільше постраждав 6-й корпус лікарні ім.Калініна, в якому після "прильоту" було загоряння.

Він також пише про одного хворого, який у результаті поранення помер.

"Після прямого влучення пошкоджено покрівлю, фасад, та скління корпусу № 6 ДОКТМО ім. Калініна; отримали пошкодження корпусу №№ 5, 7, 8", - також написав Кулемзін.

За традицією, на місце НП відразу прибули комунальники, щоб прибрати те, що залишилося після обстрілів. Вочевідь, вони мають впевненість, що більше обстрілів на цьому місці не буде, інакше навіщо ризикувати.

Як повідомлялося, українські сили оборони не ведуть вогонь та не обирають собі цілями житлові квартали чи об'єкти цивільної інфраструктури, про що заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи обстріл тимчасово окупованого Донецька.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті