Пісторіус повідомив, коли буде рішення про передачу Україні крилатих ракет Taurus

Німеччина може ухвалити рішення щодо постачання Україні крилатих ракет Taurus протягом одного-двох тижнів. Про це повідомив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус, якого цитує Tagesschau 15 вересня.

"Якщо мине тиждень або два, поки рішення буде прийнято, то так і буде", - сказав він на першій "Вестфальській мирній конференції" в Мюнстері.

Також міністр оборони німеччини додав, що крилаті ракети досягають більшої дальності, ніж будь-яка інша зброя, що постачалася до цього часу, і є дуже складним промисловим продуктом.

Нагадаємо, що німецькі депутати у листі до Шольца закликали якнайшвидше надати Україні ракети Taurus.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті