Підземний "палац" путіна під Геленджиком: оприлюднено схеми та креслення

Журналісти Business Insider знайшли схеми і креслення підземних приміщень путінського палацу під Геленджиком, - повідомляють російські опозиційні телеграм-канали.

З'ясувалося, що креслення "комплексу підземних споруд" перебували у відкритому доступі з 2016 року на сайті компанії "Метростиль", яка опублікувала їх як один із прикладів своїх проектів. Палац путіна там зветься "пансіонатом".

Згідно зі схемами, під землею знаходяться укріплені приміщення і тунелі, обладнані вентиляцією, електрикою, водопроводом, каналізацією та кабелями зв'язку, а ліфт спускається на глибину близько 50 метрів.

У палаці путіна є два підземні тунелі довжиною 40 і 60 метрів, які оточені 40-сантиметровим шаром бетону. Вони, на думку експертів, можуть витримати пряме попадання бомби.  

"У цих тунелях є все для безпеки. Система пожежогасіння, вода, каналізація. Вони призначені для когось, хто хоче вижити або втекти. Але це не просто аварійний вихід, це повноцінна аварійна заміна палацовому комплексу", - прокоментував схеми інженер-будівельник Таддеуш Габришевський.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті