Під окупованим Єнакієвим на Донеччині розбився військовий літак

На околицях окупованого Єнакієвого Донецької області впав військовий літак. Про це 3 березня повідомляють місцеві Telegram-канали, а також представники окупаційної влади.

"Наш Су-34 через секунди після поразки нашою ж системою ППО в районі Єнакієвого. Також можна побачити, як відбувається катапультування екіпажу", - написав автор проросійського Telegram-каналу "Grey Zone", який близький до так званої "ПВК "Вагнер".

За інформацією, інцидент стався близько 13:37. Місцеві жителі бачили літак і два парашути після того, як пілоти катапультувалися. Зараз у районі падіння кружляють кілька вертольотів.

Версію зі "збиттям українського літака" майже одразу відкинули навіть проросійські відеоблогери. Насамперед тому, що від Єнакієвого до лінії фронту на Донеччині понад 20 кілометрів.

Інше припщення - із несправністю літака виключають відео, на яких видно поразку літака ракетою системи ППО. За наявною на цей час інформацією. Було збито винищувач-бомбардувальник Су-34.

Також повідомляється, що пілоти в результаті вижили. Проте їхній стан поки невідомий.

Нагадаємо, раніше в Генштабі повідомили, що наші захисники знищили літак Су-25 та ударний вертоліт Мі-24.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті