Переселенців з Луганщини у Харкові консультуватиме юрист, у Полтаві – спеціаліст із пенсійних питань (адреси, контакти)

ВПО з Луганської області можуть у Харкові отримати консультацію юриста, а в Полтаві – спеціаліста з пенсійних питань. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 18 вересня.

"Консультація юристів Норвезької ради у справах біженців відбудеться 20 вересня з 10:00 до 12:00 у приміщенні Нижньодуванського гуманітарного штабу в м. Харків. Адреса: вул. Данилевського, 38", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що Норвезька рада у справах біженців надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним та іншим особам, постраждалим від війни.

Крім того, щочетверга з 10:00 до 12:00 у Полтавському гуманітарному штабі Гірської громади відбувається прийом внутрішньо переміщених осіб представником Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Перелік послуг, що надаються:

  • консультації щодо змін в пенсійному та соціальному законодавстві;
  • попередній розгляд документів для призначення пенсії (визначення права на пенсію);
  • роз’яснення умов та пакету документів для призначення та перерахунку пенсій, субсидій та пільг;
  • ознайомлення з сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України тощо.

Хаб знаходиться за адресою: м. Полтава, вулиця Миколи Дмитрієва, 7. Графік роботи: з 10:00 до 15:00 з понеділка по п’ятницю. Телефон (050) 137 24 65.

Видача допомоги в цьому хабі відбувається з 10:00 до 14:00.

Раніше повідомлялось, що ВПО з Луганщини у понеділок в Дніпрі зможуть вирішити пенсійні питання.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті