Переселенців з Луганщини у Харкові консультуватиме юрист, у Полтаві – спеціаліст із пенсійних питань (адреси, контакти)

ВПО з Луганської області можуть у Харкові отримати консультацію юриста, а в Полтаві – спеціаліста з пенсійних питань. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 18 вересня.

"Консультація юристів Норвезької ради у справах біженців відбудеться 20 вересня з 10:00 до 12:00 у приміщенні Нижньодуванського гуманітарного штабу в м. Харків. Адреса: вул. Данилевського, 38", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що Норвезька рада у справах біженців надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним та іншим особам, постраждалим від війни.

Крім того, щочетверга з 10:00 до 12:00 у Полтавському гуманітарному штабі Гірської громади відбувається прийом внутрішньо переміщених осіб представником Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Перелік послуг, що надаються:

  • консультації щодо змін в пенсійному та соціальному законодавстві;
  • попередній розгляд документів для призначення пенсії (визначення права на пенсію);
  • роз’яснення умов та пакету документів для призначення та перерахунку пенсій, субсидій та пільг;
  • ознайомлення з сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України тощо.

Хаб знаходиться за адресою: м. Полтава, вулиця Миколи Дмитрієва, 7. Графік роботи: з 10:00 до 15:00 з понеділка по п’ятницю. Телефон (050) 137 24 65.

Видача допомоги в цьому хабі відбувається з 10:00 до 14:00.

Раніше повідомлялось, що ВПО з Луганщини у понеділок в Дніпрі зможуть вирішити пенсійні питання.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті