Переселенці з Луганщини отримали продукти, одяг і ковдри в Старобільському хабі на Закарпатті. Реєстрація ВПО в хабі триває (контакти)

ВПО з Луганської області отримали продуктові набори та іншу допомогу у Старобільському хабі на Закарпатті. Про це повідомила керівниця ГО "ЦСР "Дієва громада" Оксана Очкурова на своїй сторінці у Facebook 29 листопада. 

"У Старобільському гуманітарному хабі м. Свалява в період з 20 листопада 2023 року видано 83 продуктові набори від БО БФ "ГЛОБАЛ ЕМПАВЕРМЕНТ МІШН ЮА", - написала Очкурова.

Зазначаєтьс, що, окрім продуктів харчування, внутрішньо переміщені особи отримали, відповідно до власних потреб, підгузки для дітей, ковдри, одяг.

Очкурова уточнила, що Старобільський гуманітарний хаб працює за адресою: місто Свалява, вул. Чорновола, 3. Хаб надає такі види послуг громадянам:

- гуманітарна допомога,

- психологічна допомога,

- консультації з юридичних питань,

- медичні консультації,

- різноманітні заходи у  дитячому просторі "Kinder hub",

- неформальна освіта,

- культурні та рекреаційні послуги,

- арттерапія.

"Нагадуємо, що приймаємо родини, які виїхали із Луганської області, проживають у місті Свалява та Свалявському районі та не зареєстровані у нас у хабі. Телефон для довідок: 066-065-81-25", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що вихованці реабілітаційного центру з Закарпаття провели час за іграми у просторі "Kinder hub", який організували переселенці з Луганщини.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті