Партизани знищили залізничне полотно біля Щастя, ускладнивши окупантам транспортування техніки (ВІДЕО, ФОТО)

Луганські партизани біля окупованого Щастя знищили залізничне полотно, значно ускладнивши окупантам транспортування техніки й особового складу, а також викраденого зерна, ввечері 6 січня. Про це, розмістивши відповідне відео, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі 7 січня.

"Увечері 6 січня біля Щастя за допомогою саморобного вибухового пристрою знищено залізничне полотно сполучення "м. Луганськ – с. Лантратівка", – сказано в повідомленні.

"За вільний Луганськ!", – чути на відео голос партизана, який закладає вибухівку.

Підкреслюється, що вказане залізничне сполучення використовується росіянами для транспортування військової техніки, особового складу та БК. Крім того, у зворотньому напрямку рашисти вивозять цим шляхом українське зерно на територію РФ.

"У своїх ЗМІ рашисти самі зізнаються, що тільки зі Старобільського елеватору викрали більше 1000 тонн зерна", – зазначається в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що луганські партизани підпалили обладнання автоматизованого керування залізницею на одній з ділянок.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті