Від рашистських обстрілів постраждали понад 40 населених пунктів України за добу – Генштаб

Від обстрілів окупантів постраждало понад 40 українських населених пунктів за останню добу. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 6:00 26 вересня.

"Від ворожого вогню постраждало понад 40 населених пунктів, – сказано в повідомленні. – Це, зокрема, Куп’янськ, Краматорськ, Бахмут, Красногорівка, Мар’їнка, Кам’янка, Курахове, Павлівка, Запоріжжя, Нікополь, Очаків, Миколаїв та Одеса".

Уточнюється, що окупанти здійснили обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії на таких напрямках:

на Сіверському – в районі населеного пункту Олександрівка Сумської області;

на Слобожанському – в районах населених пунктів Стрілеча, Одноробівка, Ветеринарне, Гатище, Кам’янка, Голубівка та Сенькове;

на Краматорському – Новоселівка, Щурове, Сіверськ, Григорівка, Білогорівка, Закітне, Діброва, Верхньокам’янське, Веселе, Роздолівка, Озерне та Спірне;

на Бахмутському – Соледар, Бахмут, Бахмутське, Одрадівка, Зайцеве, Кліщівка, Весела Долина, Яковлівка, Майорськ, Неліповка, Виїмка та Білогорівка;

на Авдіївському – Авдіївка, Опитне, Первомайське, Новомихайлівка і Парасковіївка.

Підкреслюється, що на Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстрілів з танків, мінометів та ствольної артилерії зазнали 18 населених пунктів. Серед них Єгорівка, Павлівка, Залізничне, Новоандріївка, Гуляйпільське, Гуляйполе, Успенівка, Новосілка, Времівка та Червоне.

"На Південнобузькому напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали більш як 27 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення, – повідомляє Генштаб. – На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін".

Раніше повідомлялось, що окупанти під час нічних обстрілів Миколаєва пошкодили три багатоповерхівки.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті