Онопрієнко здобула для Україні перше за 18 років індивідуальне золото ЧЄ з художньої гімнастики

Українка Вікторія Онопрієнко стала чемпіонкою Європи з художньої гімнастики у вправах з обручем Про це повідомив Національний олімпійський комітет у Телеграм 21 травня.

"На найвищу сходинку п'єдесталу пошани чемпіонату Європи з художньої гімнастики у Баку зійшла наша грація Вікторія Онопрієнко, здобувши таким чином першу у кар'єрі особисту нагороду першості континенту, й одразу найвищого ґатунку! 19-річній киянці не було рівних у вправах з обручем, де за свій виступ під «Кармен» вона отримала переможні 33,250, випередивши на 0,65 бала срібну призерку Аді Асю Кац з Ізраїлю", - йдеться у повідомленні.

Золото, яке виборола Вікторія у столиці Азербайджану, стало для України першою медаллю найвищого гатунку в індивідуальних вправах на чемпіонаті Європи за останні 18 років. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті