Окупанти зобов'язують усіх педагогів "нових регіонів" пройти курси кваліфікації до кінця 2025 року від "Единой России"

Усіх педагогів окупованих регіонів України російська влада зобов'язує пройти до кінця 2025 року курси кваліфікації, організовані партією "Единая Россия". Про це йдеться в паспорті "народної програми" партії, пишуть окупаційні ЗМІ 12 липня.

"Кількість педагогів, які не пройшли курсів підвищення кваліфікації, що здійснюють діяльність на території Луганської, Донецької народних республіках, Херсонської та Запорізької областей та інших звільнених територіях – 0", – зазначено в плані до 31 грудня 2025 року.

Уточнюється, що партія ставить своїм завданням "організувати підвищення кваліфікації педагогів на базі російських вишів у Луганській,

Донецькій народних республіках, Херсонській і Запорізькій областях та інших звільнених територіях", а також "розробити додаткові професійні програми для викладачів шкіл і вихователів дитячих садків".

Раніше повідомлялося, що СБУ вийшла на зв'язок із колаборантами, які крадуть українських дітей в окупованій Луганській області.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті