Окупанти зносять будинок у Маріуполі, де загинули близько 200 людей - Андрющенко

Росіяни у тимчасово окупованому Маріуполі зносять будинок на проспекті Миру, в якому під час атак та обстрілів рашистів загинуло близько 200 людей Про це повідомив у Телеграм радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

"Найбільший відомий могильник Маріуполя. Проспект Миру 129. Саме тут було знайдено близько 200 тіл загиблих. Знесення та забуття як мета. Росіяни намагаються зруйнувати все. Історію. Нову історію. Пам’ять. Не вийде", - написав Андрющенко. 

Як повідомлялося раніше, окупанти в Маріуполі отримали наказ прискорити знесення будинків. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті