Окупанти збираються прискорити темпи мобілізації на окупованих територіях - ЦНС

Створені окупантами на тимчасово окупованій території Луганської області "військові комісаріати" отримали вказівку на пришвидшення заходів постановки на військовий облік "призовників" та "військовозобов’язаних". Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Ймовірно, окупанти мають намір збільшити та прискорити темпи мобілізації", - пишу ЦНС.

Зокрема, під час організованих кремлем псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях планується уточнити списки осіб, що можуть потрапити під мобілізацію. Саме з цією метою окупаційні адміністрації дозволили використовувати будь-який документ, що посвідчує особу при реєстрації на "виборчих дільницях", в тому числі українські паспорти та посвідчення водія.

Центр національного спротиву закликає оминати утворені окупантами "виборчі дільниці", й за можливості залишити своє помешкання на період осіннього загострення у ворога, адже вибори потрібні кремлю лише як пропагандистська картинка, а їх результати визначені заздалегідь.

Як повідомлялося раніше, росіяни призупинили вивезення українців з окупованих територій до завершення "виборів".

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті