Окупанти вночі поцілили з РСЗВ у житловий будинок на Харківщині, є постраждалі

Російські окупанти увечері 23 жовтня обстріляли селище Борова на Харківщині, внаслідок чого зазнали поранення четверо людей. Про це повідомив у Телеграм очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

"Вчора ввечері, близько 22:45, ворог обстріляв, попередньо з РСЗВ, смт Борова Ізюмського району. Пошкоджено 2-поверховий житловий будинок, зазнали поранення 4 людей. В стані середньої тяжкості госпіталізовані жінка 42 років, жінка 68 років та чоловік 65 років. 67-річний чоловік госпіталізований у важкому стані", - повідомив Синєгубов. .

За його словами, протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. 

"Зокрема, під вогнем ворога перебували Козача Лопань Харківського району, Плетенівка та Бударки Чугуївського району, Дворічна, Синьківка та Іванівка Куп'янського району. Під авіаударами були райони Синьківки та Петропавлівки", - зазначив голова ОВА.

За його інкормацією, в області триває розмінування - за добу піротехніки ДСНС обстежили 15,9 га території та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

"На Куп'янському напрямку наші захисники відбили 5 атак ворога в районі Іванівки. Просування у росіян немає", - підкреслив Синєгубов. 

Як повідомлялося, за добу 23 жовтня на Херсонщині внаслідок обстрілів загинуло дві людини, ще ще 14- дістали поранення, з них - 1 дитина.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті