Окупанти вкотре повідомили про "збої в подачі води" на Луганщині

Окупаційна влада на тимчасово захоплених територіях Луганської області вкотре попередила про "збої в подачі води" в частині регіону 21 квітня, при цьому перерахувавши майже всі міста і райони, окуповані з 2014 року. Про це з посиланням на "державне підприємство "Луганськвода" повідомили сепаратистські ЗМІ 21 квітня.

"Підприємство "Луганськвода" повідомило про можливі перебої в подачі води 21 квітня через ремонтні роботи", – йдеться в повідомленні.

При цьому, перераховуючи адреси, за якими нібито тривають ремонтні роботи, сепаратисти згадали всі чотири райони самого Луганська (Артемівський, Жовтневий, Кам'янобрідський і Ленінський); Лутугинський, Перевальський і Слов'яносербський райони; міста Алчевськ, Антрацит, Кришталевий (Красний Луч), Брянку, Кадіївку (Стаханов), Ірмине, Ровеньки, Довжанськ (Свердловськ), Голубівку (Кіровськ).

Раніше повідомлялось, що в більшій частині окупованого Алчевська на Луганщині, зокрема в центральній міськлікарні, припинено подачу води.

Раніше также повідомлялося, що жителі окупованих Сорокиного (Краснодон) і Суходольська Луганської області на Великодні свята залишилися без води "у зв'язку з аварією".

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті