Окупанти відійшли від Кремінної після значних втрат – Гайдай

Російські окупанти відступили на Кремінському напрямі після значних втрат. Про це 12 лютого у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Кілька днів тому було дуже багато потужних атак. Основні зусилля були кинуті на Кремінському напрямку. Ворог не дає спокою і у напрямку Білогорівки, там постійні обстріли з танків, важкої артилерії та авіації", - розповів чиновник.

У результаті після того, як окупанти зазнали суттєвих втрат, вони "трохи дали відпочити нашим захисникам". Загалом, як зазначив Гайдай, ситуація в Луганській області залишається складною, але Сили оборони її повністю контролюють.

"Окупанти відтяглися, адже їм потрібно було поповнити свої підрозділи, оскільки були достатньо розбиті. Намагалися йти навіть колонною технікою, але після гарної відповіді від наших захисників вони так само відійшли назад", - додав глава ОВА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рашисти розпочали наступ на Луганщині, і це дає ЗСУ шанси на свою контратаку.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті