Окупанти в Маріуполі відмовили у житлі родині, якій раніше показово вручили ключі від квартири

У Маріуполі окупанти позбавили місцеву жительку Вікторію Міснянкіну права мешкати в квартирі, яку вони отримали в вересні. Про це вона написала в соцмережах, - повідомляє 0629.ua.

Маріупольчанка мешкала у власній квартирі, яку придбала ще до шлюбу, разом з двома дітьми та чоловіком. Чоловік був зареєстрований в квартирі батьків і мав там частку 14 кв. м. Квартира та вщент згоріла.

Родина подала ще влітку документи на компенсацію. 26 вересня їм показово вручили ключи від квартири, знімали їх на камеру. Але через місяць прийшло повідомлення, що родина не має права на отримання житла і компенсації, тому що у неї є 14 кв. метрів в квартирі батьків. Ось там родині з 4 чоловік російська окупаційна влада і пропонує мешкати.

Видання зазначає, що більша частина квартир у будинках, які в 2022 році встигла побудувати російська федерація, стоїть порожня. Лише близько 200 родин отримали ключі. При цьому важливо: ці родини не мають права власності на це житло. Маріупольці повідомляли, що деяким пропонують викупити квадратні метри в іпотеку. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті