Окупанти в "ДНР" роздаватимуть "держмайно" в оренду "інвесторам" без конкурсів та аукціонів

У квазіутворенні "ДНР" намагаються залучити "інвесторів" роздачею "державного і муніципального" майна в оренду без конкурсів або аукціонів. Про це заявив російський чиновник Євген Солнцев, відряджений у "ДНР" на посаду "голови уряду".

Він назвав це "підтримкою інвесторів".

"Продовжуємо вибудовувати систему держпідтримки інвесторів. На позачерговому засіданні уряду ініціювали поправки до закону "Про інвестиційну політику та державну підтримку інвестиційної діяльності в Донецькій народній республіці". У чому суть змін. По-перше, пропонуємо надавати інвесторам в оренду як державне, так і муніципальне майно. По-друге, у перехідний період, до 1 січня 2028 року, відповідні договори укладатимуться без проведення конкурсів та аукціонів. І це значно спростить процедуру надання майнової підтримки інвестиційної діяльності", - запевняє "глава уряду ДНР".

Як повідомлялося, раніше Солнцев заявляв, що Південний гірничо-металургійний комплекс, який наразі управляє низкою захоплених на території Донбасу заводів, може купити їх після серйозної модернізації.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті