Окупанти обстріляли Харківщину: загинула жінка, пошкоджені могили на кладовищі

Російські окупанти 22 січня обстріляли населені пункти Харківщини, внаслідок чого загинула 67-річна жінка. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синегубов у Telegram.

"Окупанти продовжують терор мирного населення Харківщини. Сьогодні біля 14:30 у селі Петрівка Золочівської громади внаслідок артобстрілу загинула 67-річна жінка. Було влучання у господарчі споруди та житловий будинок", - повідомив він.

Крім того, після 15:00 ворог з танків  обстріляв кладовище у селі Гур'їв Козачок, в результаті чого були пошкоджені могили.

Також сьогодні під обстрілами окупантів був Вовчанськ.

"Зафіксовано влучання у п’ятиповерхівку та приватний будинок із РСЗВ. 49-річний чоловік отримав поранення. Госпіталізований у середньому стані", - зазначив Олег Синегубов.

Як повідомлялося раніше, російські окупанти обстріляли кілька прикордонних громад Харківської області, пошкодивши молочно-консервний комбінат та поранивши мирного мешканця.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті