Харків зазнав чергової атаки шахедів, їх збили - Синєгубов

У ніч на 15 червня Харків зазнав чергової атаки дронів-камікадзе Shahed. Про це повідомив у Телеграм голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Два дрони, що рухалися в напрямку Харкова, були збиті силами ППО над Харківським районом. Влучень у Харкові та області вночі не зафіксовано", - написав Синєгубов.

За його словами, протягом доби окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Лозівського районів області.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували райони населених пунктів Івашки, Висока Яруга, Стариця, Красне, Гатище, Вовчанськ, Вільхуватка, Землянки, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лиман Перший, Масютівка та інші.

Нагадаємо, у небі над Одеською областю в ніч на 15 червня силами протиповітряної оборони знищено 13 БпЛА типу "Шахед"

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті