Окупанти крили вогнем 13 населених пунктів Донеччини: є влучання у будинки, підприємства та школи

Влучання снарядів зафіксовані в 13 населених пунктах Донеччини внаслідок російських обстрілів за минулу добу. Про це повідомила поліція регіону 6 грудня.

Під ворожим вогнем перебували міста Авдіївка, Курахове, Селидове, Часів Яр, села Бердичі, Дружба, Ласточкіне, Малинівка, Миколаївка, Новокалинове, Олексіївка, Соловйове, Торське. Пошкоджено 10 житлових будинків, адмінбудівлі, два приватних підприємства, три школи, лікарню, авто.

Зокрема, з "Градів" окупанти вдарили по Часовому Яру, де вбили людину та шістьох поранили. Пошкоджено шість приватних будинків.

Внаслідок артилерійського обстрілу в селі Торське поранено мирного мешканця.

Крім того, чотирма ракетами "С-300" армія РФ поцілила по місту Селидове. Зруйновано навчальний заклад, пошкоджено дві адмінбудівлі, два приватних підприємства, багатоквартирні будинки, автомобілі.

По Авдіївці ворог бив з авіації та танків. Руйнувань зазнали лікарня, заклад освіти.

Дві оселі пошкоджено внаслідок артобстрілу в Миколаївці.

Як повідомлялося, у Новогродівці під завалами знайдені фрагменти тіл, для ідентифікації яких знадобиться ДНК-експертиза.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті