Окупований Енергодар на межі катастрофи - Орлов

Тимчасово окупований Енергодар на грані гуманітарної катастрофи, і перспектив щодо старту опалювального сезону в місті немає. Про це в ефірі національного телемарафону новин заявив міський голова Енергодара Дмитро Орлов 23 жовтня.

“Енергодар на грані гуманітарної катастрофи, бо обстріли руйнують цивільну інфраструктуру та електромережі. Місто без газу вже пів року, постійно перебої з електрикою, водовідведенням та водопостачанням. Велике питання щодо опалювального сезону, він під великим питанням”, - сказав він.

Орлов нагадав, що Енергодар має централізовану систему опалення і вона йде від ТЕС, яка через військові дії не працює з весни, і від ЗАЕС, яка перебуває в режимі зупину.

“Перспектив по запуску опалення наразі немає”, - сказав він.

Також мер зазначив, що працівників атомної станції примушують підписувати договори з фейковою керуючою компанією, яку створила росія, блокуються перепустки атомників, що може мати негативні наслідки в роботі станції.

Як повідомлялося раніше, окупанти в паніці вивозять награбоване з Енергодару.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті