Окупанти "укомплектовують" свою армію п’яними жінками (перехоплення ГУР)

Рашисти записують у своє військо навіть п’яних жінок. Про це свідчить перехоплення розмови двох окупантів, опубліковане Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони 20 липня.

"Поставили палатку в центре города… Две бабы бухие подошли… Говорят: мы поедем… Им говорят: кем вы будете? Они говорят: поварами. Все, их записали. Гребут всех подряд", – розповідає окупант історію з власного досвіду про "поповнення" у війську.

Крім того, рашист скаржиться, що замість обіцяних трьохсот тисяч рублів, йому реально платять сто п’ятдесят й розповідає, що 670 чоловік особового складу в його підрозділі залишилось близько 130.

Раніше було опубліковане перехоплення, яке свідчить, що рашистам підсовують контракти за 2007 рік.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті